Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Grupphypnos med Samuel Johannesson

Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Grupphypnos med Samuel Johannesson

Från 320,00 SEK

Plats

Datum

13 maj 2024 18:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Grupphypnos

Tidigare liv-regression - på besök i ett tidigare liv

Är du redo att släppa taget om ditt tidigare liv?

Vi inleder kvällen med att prata om vad tron på att vi lever många liv innebär. Vad som menas med tron att själen återföds och vad som är meningen med det.

Under en grupphypnos har vi möjlighet att ta oss tillbaka till ett eller flera av dina tidigare liv. Det är ditt undermedvetna som bestämmer var just du hamnar under sessionen.

Att få besöka ett tidigare liv innebär en spännande inblick i en annan tid och ett annat liv. Kanske får du en förklaring till varför det kan kännas som hemma på en speciell plats i världen eller varför du tycker dig känna igen någon du möter för första gången. Kanske kommer det upp minnen som får sin förklaring i nuvarande liv. Det finns egentligen inga gränser för vad du kan få uppleva.

Under sessionen kan du också få uppleva händelser som blivit till mönster, rädslor och hinder i ditt nuvarande liv. Allt för att hjälpa dig att förstå och kunna läka mönster, tankar och känslor här och nu.

Innan sessionen pratar vi om vad hypnos är hur en regressionshypnos går till. Vi går också igenom hela sessionen steg för steg och lämnar tid för frågor.

Hela sessionen sker i en trygg miljö. Du är hela tiden fullt medveten om vad som händer både i dig och runt dig. Inget som du inte vill ska hända kommer att ske och du kan också närsomhelst själv avbryta hypnosen.

Efter sessionens slut lämnar vi också tid för frågor och samtal kring upplevelsen.

I biljettpriset ingår också en matig smörgås med dryck samt kaffe.

Arrangör

Halltorps Gästgiveri: En Unik Upplevelse på Mittersta Öland

Halltorps Gästgiveri är en pärla på Öland med 41 bekväma rum och en mångsidig restaurang. Här kan du njuta av en 3-rätters meny, À la carte, och läcker pizza. Dessutom har de en delikatessbutik som erbjuder smaker från Öland, Småland och världen. Oavsett om du letar efter en romantisk reträtt, en kulinarisk utflykt eller en avkopplande vistelse, kommer Halltorps Gästgiveri imponera med sin gästvänlighet och smaker. 

Välkommen till denna smakfulla oas mitt på Öland.

Lokal

105, 387 92 Borgholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer