Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Grundkurs i Meetfulness

Eventet är avslutat

Grundkurs i Meetfulness

Från 1.500,00 SEK

Online-event

Datum

21 nov 2023 13:30 - 15:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Meetfulness är det tillstånd som uppstår när dina möten hanteras professionellt och den tid du lägger på dem känns meningsfull. Enligt mötesforskaren Steven Rogelberg lägger tjänstepersoner och chefer i snitt 22 år på möten under ett arbetsliv, varav sju är i onödan. Det handlar om mer än en månad om året som du kan frigöra för andra aktiviteter och återhämtning.

Under grundkursen i Meetfulness får du lära dig att du har större makt över de möten du deltar i än du tror. Vi ger dig kunskap och verktyg för hur du deltar i möten som ett proffs. Du får bland annat lära dig hur du förbereder dig på bästa sätt, lyssnar för att verkligen förstå och hanterar inbjudningar där syftet eller din roll känns oklar. Du får dessutom ta del av några smakprov ur våra heldagsutbildningar i hur du planerar och leder möten som ett proffs.

Grundkursen i Meetfulness arrangeras online den 21 november 13.30–15.00.

Kommer du?

Arrangör

Inbjudan och deltagarhantering för detta event hanteras av Herr Omar (Omar & Co AB).

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer