GROWN UP AFFAIR premiär 14 mars Valand

Vasagatan 41, 411 36 Göteborg
14 mar 2020 23:59
15 mar 2020 05:00
Superarrangör
Biljetter 130,00 SEK
Biljetter 130,00 SEK

GROWN UP AFFAIR - premiär lördag 14 mars!

Är du en vuxen Göteborgare som inte anser sig RIKTIGT haft sina glansdagar än? Är du sugen på att gå ut ibland, men råkar ha en musiksmak som stäcker sig bortom det lokala sunkhakets trubadur eller vad som än spelas på Lisebergs knattedisco när du tar ungarna dit? Vill du, i egenskap av vuxen individ, gå ut med dina vänner, dansa till typ nån Drake-låt som du tycker är fet, men inte vill få din Cosmopolitan utspilld av nån fjunig kepsbärare som knappt har kommit ur målbrottet?

Well då kanske vi har något för dig!

Tillåt oss presentera GROWN UP AFFAIR - en klubb för 30+are som inte har låtit vuxenvärlden totalkvadda det ungdomliga sinnet. För oss som fortfarande gillar att känna basen pulsera i maggropen sent in på småtimmarna - trots att vi vet att vi kommer ångra det när ungarna kommer hoppa jämfota på samma maggrop tidigt morgonen efter. För oss som dansar till Burna Boy i smyg i hissen på väg upp till jobbet, men är lite för bekväma för att vilja trängas med en hop 19-åringar för att göra samma sak. Det här är klubben för er.

En klubb som blandar och ger - både nostalgi men också en rejäl dos samtid. En klubb för oss som inte vill sluta leva riktigt än.

Som ni förstår är detta en kväll ni inte kan missa, så skriv in lördag 14 mars i kalendern så ses vi på premiären!
____________

Grown Up Affair
DJ Crona & Axxionpack Sound
Lördag 14 mars
Valands Nattklubb
00.30-05.00
25år
150kr i dörren, förköps-biljett 130kr

Eventet är avslutat

GROWN UP AFFAIR premiär 14 mars Valand

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.