Event inställt

Grön inspiration

50,00 SEK - 250,00 SEK

Plats

Datum

25 apr 2020 10:00 - 14:00

Beskrivning

Grön inspiration är en aktivitetsdag för alla åldrar i S:t Martin. Vi börjar med drop-in-fika och växtloppis 10.00-10.30. 10.30-11.15 föreläser Kjell Antonsson från Länsstyrelsen i Östergötland om Biologisk mångfald och pollinerande insekter. Därefter finns det möjlighet att bygga sitt eget insektshotell av återbruksmaterial - material finns på plats men ta gärna med egen skruvdragare. Vi håller på fram till ca 14.00 med paus för lunch.

Vill du sälja växter på växtloppiset? Kontakta Yvonne Davidsson 
- yvonne.davidsson@svenskakyrkan.se eller sms till 0703-182136.

Kostnad 250 kr/familj, kommer du ensam kostar det 100kr/vuxen, 50 kr/barn. 
I priset ingår föreläsning, vegetarisk lunch och ett insektshotell (vill du/ni bygga mer än ett insektshotell kan du/ni köpa till material på plats).

Arrangör

Åkerbo församling är en stor och växande församling inom Linköpings kommun. Här finns en av Linköpings stifts äldsta kyrkor – och den yngsta, S:t Martin som invigdes 2012.

Lokal

Sankt Martins Kyrka Sankt Martins Kyrka, Hästhagsvägen 10, 582 76 Linköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.