skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Gratis säljtips för högkänsliga entreprenörer

Eventet är avslutat

Gratis säljtips för högkänsliga entreprenörer

Från Gratis

Plats

Datum

10 okt 2019 18:30 - 20:30

Beskrivning

Du gör världen kärleksfullare

Du och ditt företag behövs för att göra världen kärleksfullare så det är viktigt att ni båda lever och har hälsan.

Du och ditt företag blir starkare när du hittar sätt att få bättre betalt. Fast att sälja och ta betalt har du säkert märkt är en rejäl utmaning för oss som är högkänsliga entreprenörer.

Du kanske får en klump i magen redan nu bara av att läsa om att sälja. Du är i gott sällskap. Eller så gott vet jag inte men du är i vart fall inte ensam.

I denna föreläsning får du reda på de nio vanligaste anledningarna till att högkänsliga entreprenörer säljer mindre än de behöver för att själva må bra. När du blir medveten om fällorna kan du ta mer framgångsrika vägar.

Du får också tio konkreta tips för att sälja mera utan att du behöver känna dig säljig. När du säljer mera ökar dina chanser att leva på det du älskar att göra. När du gör det du älskar bidrar du i än högra grad till en kärleksfull värld.

Vi intervjuade tolv högkänsliga entreprenörer som säljer tjänster och vill sälja mera. Det är insikterna från dessa intervjuer du nu får ta del av. Insikter som gör att du kan lära av andras misstag och på så sätt lättare uppnå det som är viktigt för dig.

Föreläsare Leif Grytenius

Leif har erfarenhet från tjugosju yrken. Mest har han jobbat med försäljning och utbildning.

Han har akademisk examen i Datavetenskap och Beteendevetenskap.

Leif har varit med och startat sex företag. Han upplevt tre konkurser och har varit hos Kronofogden två gånger.

Med glimten i ögat brukar Leif säga: ”Mig kan ni ha både som förebild och avskräckande exempel.

Sagt om Leif

Tack för en lysande föreläsning! - Marita Nifwa

Leif du var jädrans bra. Riktigt bra och äkta. Nådde ända in. - Jörgen Tranberg

Du var helt underbart bra. Tack! Jag fick många insikter och nya sätt att betrakta världen på. - Anneli Zachrisson

Tack för en fin föreläsning med mycket igenkänning! Och för att du bjöd så mycket på dig själv! - Ylva Hamilton

Dag och tid

Torsdag 10 oktober kl 18.30.

Du är där cirka två timmar inklusive kort paus. Pausen är för att du ska få en chans att processa dina intryck, få en bensträckare och kanske en kaffe vilket leder till att du har mer energi kvar när kvällen är slut. En kväll som ger dig insikter, glädje och framtidshopp.

Plats

Folkuniversitetet
Drottninggatan 10
803 20 Gävle

Föreläsningen är live så att du får träffa andra högkänsliga entreprenörer och kan utöka ditt eget nätverk. Ett nätverk som hjälper dig i motgång och firar med dig i medgång.

Varför?

Vi delar med oss av vår kunskap för vi tror att fler framgångsrika högkänsliga entreprenörer gör världen kärleksfullare.

Pris

Föreläsningens ordinarie pris är 295 kr exklusive moms. Den är gratis för dig som är högkänslig entreprenör och säljer tjänster. Om du anmäler dig och inte kommer debiteras du 295 kr i "No show-avgift". Fördelen för dig med No show-avgift är att de som anmäler sig kommer och du får träffa mer engagerade deltagare.

Biljetter

Du bokar din biljett genom att klicka på Skaffa biljetter.

Du är så välkommen
Leif Grytenius

Ps. Världen behöver dig som är högkänslig entreprenör. Boka din plats på föreläsningen så att du kan hjälpa flera genom att klicka på Skaffa biljetter.

Arrangör

Lokal

Folkuniversitetet Folkuniversitetet, Drottninggatan 10, 803 20 Gävle

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer