skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Gratis föreläsning om arv & testamente. Få svar på hur du säkrar dig och din familj vid sjukdom och dödsfall.

Eventet är avslutat

Gratis föreläsning om arv & testamente. Få svar på hur du säkrar dig och din familj vid sjukdom och dödsfall.

Från Gratis

Plats

Datum

13 nov 2023 18:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Gratis föreläsning om arv & testamente. Få svar på hur du säkrar dig och din familj vid sjukdom och dödsfall.

Trygghet vid sjukdom
Vad händer om du någon gång blir mentalt eller fysiskt försvagad så att du inte kan sköta din ekonomi eller dina personliga angelägenheter själv?
I detta fall kan du behöva hjälp av dina nära och kära men för att det ska vara juridiskt genomförbart krävs det att du har en framtidsfullmakt. Med en framtidsfullmakt kan du bestämma vem som ska ha tillgång till ditt bankkonto, betalning av räkningar, ev. försäljning av egendom eller utövande av dina intressen i förhållande till offentliga myndigheter.

Testamente - Skapa trygghet för familjen
Oavsett om du är gift, ogift eller ensam, om du har gemensamma barn med din partner, barn från andra förhållande eller inte har barn alls, kan du med ett testamente skapa trygghet för både dig själv och din familj. Få svar på hur ditt arv kommer att fördelas och hur du säkerställer att din familj kan behålla samma livsstil eller bo kvar i huset. Ta reda på hur du som gift kan få mer arv eller hur arvet till barnen kan göras till enskild egendom.

Arrangör

Din Familjejurist Sverige erbjuder dig och din familj enkla och transparenta juridiska lösningar. Vi utgår från era behov och önskningar och värnar om ditt förtroende genom att alltid se till att din upplevelse känns stabil och trygg, från början till slut.

Lokal

Råbylunds Gård, Prästavägen 12, 22478 Lund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer