Gränsen

Gränsen

Biljetter från 100,00 SEK

Plats

Datum

25 mar 2023 14:00 - 14:35

Beskrivning

Teater Kung och Drottning ger - Gränsen av Maria Nilsson Thore, från 2,5 - 6 år

Med sång och musik utforskas i denna berättelse om Nono vad som händer om man går över gränsen, den fysiska gränsen, det röda streck som de vuxna dragit upp på gården för att visa var man får och inte får leka.


”Det kliar när man är på gränsen.

Som ett oöppnat paket, så känns den.

Men man får inte gå över

fastän man behöver.

Man måste faktiskt hålla sig precis på Gränsen.”


På scen:

Kari Hamfors Wernolf

Regi & sångtexter:

Daniel Goldmann

Scenografi & Kostym:

Lina Serning

Musik:

Ulf Eriksson

Ljus:

Wilhelm Belin

Mask:
Agnes Kenttä

Producent:

Sara Ulvenstrand

Arrangör

Telefonfabriken är Sveriges absolut tillgängligaste teaterscen, byggd och utformad för att vara tillgänglig för alla. Här presenteras program med målsättningen att alla som kommer hit ska kunna uppleva spännande senkonst!

Varmt välkomna till Telefonfabriken!

Lokal

Telefonfabriken, Tellusgången 26, 126 26 Hägersten

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.