skip to main content
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Grande Nuit

Eventet är avslutat

Grande Nuit

Från 295,00 SEK

Plats

Datum

27 sep 2017 17:30 - 20:00

Beskrivning

Välkomna till vårt lanseringsevent för det nya röda ekovinet Grande Nuit Cabernet Sauvignon på Rosendahls trädgård i Stockholm den 27 september kl. 17:30.

Kvällen börjar med ett glas bubbel och sedan en guidad visning av den vackra trädgården ledd av trädgårdsmästare från Rosendal.

Efter visningen bjuds det på vegetariskt skördepizza direkt från vedugnen samt provsmakning av det nya ekovinet Grande Nuit Cabernet Sauvignon samt det populära vita vinet Grande Nuit Sauvignon Blanc.

Vinmakaren Laurent Sauvage kommer att vara med hela kvällen för att svara på frågor om vinerna och om ekologiskt vinodling.

Tänk på att ta med en varm tröja till kvällen då eventet är i ett växthus.

Lokal

Rosendals Trädgård, Rosendalsvägen 38, 115 21 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer