Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Gracie Abrams

Eventet är avslutat

Gracie Abrams

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

31 maj 2022 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Gracie Abrams
Tisdag, 
31 maj 2022
Kl 19.00 - 23.00, Slaktkyrkan
Dörrar öppnar kl 19.00
Åldersgräns: 13 år i målmans sällskap.  

Biljettsläpp torsdag 16 december klockan 9.00!


Gracie Abrams - Personliga texter med aptitliga arrangemang är knappast något nytt, men sällan låter de lika bra som när de är signerade Gracie Abrams. I gränslandet mellan Lorde och Clairo hittar vi den här unga Los Angeles-bon, som spås att gå en lysande framtid till mötes. Förra året släpptes debutprojektet Minor som sedan dess blivit en smärre streamingsuccé – trots avsaknaden att kunna spela live. Nu har debutalbumet This is What it Feels Like precis landat och det låter minst lika bra det. Med en pappa som heter J.J och är världsberömd regissör faller sig kreativitet säkert ganska naturligt, något vi lär få se mer av framöver. Den här är en artistresa som bara har börjat.

Nu har det blivit dags att ta ut de personliga låtstyckena på vägarna, vilket för Sveriges del innebär ett besök på Slaktkyrkan i Stockholm den 31 maj. Biljettsläpp Torsdag 16 december klockan 9.00 via Luger.se!

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Slaktkyrkan Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer