skip to main content

Grabbkväll med ölprovning

Grabbkväll med ölprovning

Från 450,00 SEK

Plats

Datum

1 mar 2024 17:30 - 23:00

Beskrivning

GRABBKVÄLL MED ÖLPROVNING

Samla ihop bästa killgänget och ställ in GPS'en på Vrigstad och en fartfylld kväll fylld med en mycket trevlig ölprovning där ni lär er mer om ölets tillverkning, historia och olika stilar. Njut av en härlig kväll tillsammans med bästa sällskapet!

Biljetten inkluderar:

Ölprovning med vår egen bryggeritekniker Fredrik

Smarrigt käk som gifter sig perfekt med drycken som provas

Happenings & utlottningar

Lyxa till fredagen lite extra och checka in hos oss i Vrigstad efter en fantastisk afton. I samband med eventet erbjuder vi övernattning till fantastiska priser! Boka ett dubbelrum för 1195 kr / natt (ord pris 1595 kr/natt) och förläng den härliga känslan ytterligare. Det perfekta sättet att semestra på hemmaplan. Njut av en hotellfrukost à la Best Breakfast by Vrigstad och du får en underbar start på resten av helgen. Ring och boka in ditt rum på 0382 - 57 50 00.Arrangör

Best Western Hotel Vrigstad är en av Smålands mest klassiska mötesplatser. Varmt välkommen att bo på vårt hotell, med familjära rum och ta del av våra grönområden och vad omgivningen har att erbjuda. Som konferenshotell erbjuds lugn stämning och trevliga möten, med en mycket flexibel konferensanläggning!

Lokal

Best Western Hotel Vrigstad, Kyrkogatan 2, 576 97 Vrigstad

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer