Event inställt

Gotland Comedy Presenter: Ola Aurell

200,00 SEK

Plats

Datum

26 maj 2022 20:00 - 22:00

Beskrivning

Gotland Comedy får sin första vissångare i Ola Aurell som tillsammans med lokala och fastländska förmågor uppträder på Wisby Hof:s övervåning (Gamla Effes) den 26 maj.

Med sina komiska sånger som sträckt sig över fem album har Ola Aurell varit hela Sveriges humortrubadur sedan debutalbumet "tio sånger om sensmoral" 2012. 2018-2019 turnerade han tillsammans med komikern Isak Jansson i föreställningen "Quick en Humorshow", som senare även blev ett kortspel. Ola Aurell är även en återkommande gäst i flera av Sveriges största humorpoddar, däribland "Rollspelsklubben" och "AMK Morgon". Varmt välkomna till en skrattfull humorshow med musik och stand up.

Showen börjar klockan 20:00 med insläpp från 19:30 på Wisby Hof:s övervåning. Baren håller öppet under hela föreställningen. Vill du äta innan föreställningen öppnar restaurangen på nedre plan klockan 17:00. Observera att det inte går att boka bord på övervåningen. Du bokar bord på 070 721 30 87 eller boka@wisbyhof.se. Menyn hittar du i länken nedanför. Återigen varmt välkomna.

https://wisbyhof.se/maten/

Arrangör

Lokal

Wisby Hof Wisby Hof, Adelsgatan 2, 621 57 Visby

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.