skip to main content

GöteborgsOperan på besök: Operakväll med musikalpärlor

GöteborgsOperan på besök: Operakväll med musikalpärlor

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

7 maj 2024 19:00 - 21:00

Beskrivning

Operakväll med musikalpärlor kommer till Palladium i Alingsås.

GöteborgsOperans sångare med pianist på turné med det mesta av det bästa inom opera, operett och musikal.

Publiksuccé och flera utsålda hus våren 2022! 

”Så hänförande, njutbart och roligt. Vilken konstnärlig elegans inramat i en läcker ljussättning.” (Alingsås Tidning)

Nu är det dags för nya sångarensembler att turnera med pianist i Västra Götaland. Under vinjetten GöteborgsOperan på besök besöker operasångare, musikalartister och pianist en rad orter i regionen med det mesta av det bästa inom opera, operett och musikal. Vi kallar det för "Operakväll med musikalpärlor." Upplev operasångare och musikalartister i ett variationsrikt program som blandar storslagna klassiker med personliga favoriter. Romantik, skönhet, underhållning och underbar sång!

Arrangör

Alingsås Teaterförening - En del av Riksteatern

Lokal

Palladium Alingsås Teaterförening, Nygatan 18, 441 30 Alingsås

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer