Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Göteborgs Litteraturfestival 2023

Eventet är avslutat

Göteborgs Litteraturfestival 2023

Från 185,00 SEK

Plats

Datum

10 nov 2023 17:00 - 11 nov 2023 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Göteborgs Romanfestival byter namn och blir Göteborgs Litteraturfestival och intar samtidigt Skeppet i Sjömanskyrkan.

Under fredagen tar vi oss an mörkret i människan, manin och de besatta. Vi pratar också om litteraturåret som varit, lyssnar till uppläsningar av aktuella författare och hemsöks av ett irländskt spöke.

Under lördagen kastar vi oss mellan samtiden och historien. Mellan Göteborg och Europa. Vi samtalar om fakta och fiktion, identitet och diaspora och vi söker oss ner i museimagasinen.

Medverkande: Chika Unigwe, Doireann Ní Ghríofa, Steve Sem-Sandberg, Ingrid Elam, Marie Hermanson, Elisabeth Hjorth, Kristian Wedel, Henrik Bromander, Hanna Nordenhök, Sara Elfengren Bergmark, Johan Jönson, Gabriella Håkansson, Sanna Samuelsson, Ida Börjel, Channa Riedel, Johan Hilton, Jenny Högström, Helena Fagertun, Martin Engberg och Mattias Hagberg m.fl.

Se hela programmet på hemsidan.

Arrangör

Göteborgs Romanfestival och föreningens Skrift arrangerar litteratursamtal, uppläsningar och andra litterära evenemang.

Lokal

Skeppet GBG, Amerikagatan 2, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer