Hoppa till huvudinnehåll

Göteborg HIFI och musikfest

Göteborg HIFI och musikfest

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

21 sep 2024 10:00 - 22 sep 2024 16:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Låt dig fascineras av fantastisk musik på Göteborg HIFI och musikfest!**

Välkommen till ett eldorado för alla musikälskare och ljudentusiaster! Årets upplaga av Göteborg HIFI och musikfest  tar plats på tre Scandichotell; Crown, Opalen och Europa. 

Datum: 21-22 september 2024

Tid: Från kl. 10:00

Plats: Scandic Crown, Opalen och Europa

 Glöm inte att utforska den stora skivhallen där kunniga handlare bjuder ut tiotusentals exemplar av den viktiga mjukvaran.

Detta event fylls av allt från smått till stort och från rimligt till esoteriskt.  Lägg till vintage hi med det bästa som marknaden kunder erbjuda på 50, 60, 70 och 80-talet

Flera biljettkategorier, exempelvis tvådagars åkband inklusive vår coola PIN för endast 225,00 SEK

 Besök vår hemsida för mer information, och boka din plats till årets mest omfattande musik- och hifievenemangen i Sverige.

Vi ses på Göteborg HIFI och musikfest — Låt musiken spela!hemsida

Arrangör

Oberoende arrangör av events inom hifi och musikupplevelser. Främst mässor men även gruppresor till hifievents.

Lokal

Scandic Crown, Polhemsplatsen 3, 411 11 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer