Good Luck Club: You Thant + NORADRENALIN

Good Luck Club: You Thant + NORADRENALIN

Plats

Datum

1 jul 2022 20:00 - 2 jul 2022 01:00

Beskrivning

Oceanen presenterar: Good Luck Club : You Thant + NORADRENALIN

Plats: Oceanen, Stigbergstorget
Datum: 1 juni
Tid: 20.00 - 01.00
Åldersgräns: 20 år

You Thant

Historien bakom You Thant börjar som många musikers gör – men resan här är inte alls densamma. Tre bästa vänner från södra Stockholm flyttar till Skåne efter gymnasiet för att skriva konstrock-albumet Dinner For Two och fyller det med skyhögt produktionsvärde. Det är glitchig hjärtesorg i Radiohead-anda med samma attityd och textförfattarskap som Slowthai, täckt av samma drömska lo-fi-landskap i klass med The Radio Dept. När de sedan inte kan spela låtarna framför en fysisk publik gör de en halvtimme lång konsertfilm i stället för streamade konserter. You Thant lever utanför tanken på vad ett band ska göra och gör det som experimenterandet tar dem till, utan att det känns som de stänger ute en. 

Upplev det på Oceanen först, innan tiotusentals människor får samma chans på Lollapalooza två dagar senare.  

NORADRENALIN

För många kan Nora Elster vara ett känt ansikte inom Göteborgs indie- och punkscen, där den har ett självklart frontpersonsskap i band som Del III och Noera. Med soloprojektet NORADRENALIN flörtar Nora med hyperpopestetik och witch house, men håller sig grundad i indierötterna. Debutgivet “För alla men mest för mig” är en pricksäker beskrivning, bevisligen är den så mycket för alla att “Avtänd” skulle anses vara en av Göteborgs-Postens bästa låtar 2021. Det är en fröjd att se NORADRENALIN vända inåt i sig själv och komma tillbaka med någonting så nyskapande och eklektiskt.
Arrangör

Kulturhuset Oceanen is located in the district of Majorna in Gothenburg, Sweden and has been officially running as a culture house since 1995. Oceanen represents innovative scenic concepts with more than 100 public events every year.

Lokal

Oceanen Oceanen, Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.