Eventet är avslutat

Good Luck Club

150,00 SEK

Plats

Datum

21 maj 2022 20:00 - 22 maj 2022 01:00

Beskrivning

Oceanen & Good luck Club presenterar: Boy With Apple + No Suits in Miami

Plats: Oceanen, Stigbergstorget
Datum: 21 maj
Tid: 20.00 - 01.00
Åldersgräns: 20 år

Boy With Apple
Det är som att Boy With Apple försöker transportera en till ett annat universum med sin drömlika pop. En hypnotiserande värld av evigt solljus i ansiktet, långa omfamnandenfrån någon man älskar, och ovillkorlig tröst. Trions känslofyllda glittershoegaze lyckas förmedla allt det och mycket mer, kanske mer nu än någonsin förut. Senaste singeln “Brighter Than the Sun” är ett vibrerande kraftbesked på vad medlemmarna är kapablatill och hamnar någonstans i gränslandet mellan Beach House och DIIV, med en säregen elektronisk touch. I en stor uppslagsintervju med Djungeltrumman nämner de att ett fullängdsalbum är nästa steg, så förvänta er att se Boy With Apple på väg mot någontingriktigt stort. 

No Suits in Miami

Förra gången No Suits in Miami stod på Oceanens scen hade de precis börjat hitta sig själva. Singeln “Plain Sight” hade nyss släppts, en indiedänga av rang som skapade svallvågor av hyllningar från kritikerkåren, och sedan den har hitsen fortsatt flöda. Det tog dem ända till amerikanska Shelflife Records, som har gett ut album med drömpopgiganterna The Radio Dept. och Pinkshinyultrablast, bland många andra. Purfärska albumet Nothing Ever Happens har beskrivits av Sydsvenskan som “ren pop-perfektion”, och när vi säger att No Suits in Miami ännu en gång äntrar Oceanen som ett mer blomstrande och självsäkert band än sist, så är det på fullaste allvArrangör

Kulturhuset Oceanen is located in the district of Majorna in Gothenburg, Sweden and has been officially running as a culture house since 1995. Oceanen represents innovative scenic concepts with more than 100 public events every year.

Lokal

Oceanen Oceanen, Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.