skip to main content

Good Luck Club: Agitator + Nemo Sparding & The Pictr

Good Luck Club: Agitator + Nemo Sparding & The Pictr

Från 160,00 SEK

Plats

Datum

4 maj 2024 20:00 - 5 maj 2024 01:00

Beskrivning

Oceanen i samarbete med Good Luck Club presenterar: Agitator + Nemo Sparding & The Pictr

Åldersgräns: 20 år

-SPELTIDER-

21.00 Nemo Sparding & The Pictr

22.00 Agitator

-AGITATOR-

Lyssna på Agitator:

https://sptfy.com/agitator

Då och då dyker det upp band som vill definiera något. Sin samtid. En känsla. Ett sätt att ta sig igenom allt. Agitator är just ett sådant band, som inte drar sig för storslagna utsagor och gester som signalerar att mycket, utan motstånd förvandlas till mer. Agitator är ett klassiskt band, som träffats som ett klassiskt band gör: vänner i som umgås i grupp. Kanske i en replokal i en källare på Kungsholmen, kanske på ett skakande tåg genom Östeuropa. På samma sätt som alla medlemmar för med sig sin specifika ingrediens till häxbrygdskitteln rör sig Agitators låtar i alla möjliga riktningar, organiskt pulserande.

-Nemo Sparding & The Pictr.-

Lyssna på Nemo Sparding & The Pictr.:

https://sptfy.com/nemosparding

Under de senaste två åren har Nemo Sparding och sitt uppbackningsband The Pictr gjort en resa från de sovrumsproducerade singer/songwriter-projekten till ett större och mer bandbaserat sound med influenser som The National, DIIV & The Strokes. Under förra året släpptes “All The Lies In Truth [EP]", som lyfter alltifrån bortkommen kärlek till en längtan att ta sig bort från nuet och den situation man som 19-åring i Göteborg kan finna sig själv i. Bortsprungen och hopplös, men med det underliggande hopp som en tvingas leva på. Efter supportgig åt Terra, framträdanden på Viva Sounds-festivalen, är Nemo Sparding snart redo med en ny singel som släpps 19:e april.

Stockholmsduon Stilla Havet, bestående av Elias Eriksson och August Borg, har lyckats spränga allting som kan kallas för språkbarriärer, efter turnerandet i Tyskland, Frankrike, och i Japan och Thailand, så sent som i juni 2023. Med en holistisk syn på syntpop och dess estetik blir Stilla Havet en universell angelägenhet. Förra året släpptes albumet Natten, en tolv låtar lång upplevelse av kraut klädd i neon, ett mullrande mörker under en himmel av diskokulor, och en längtan efter kärlek i en dystopi. Tillsammans med Christian Gabel (bob hund, 1900) som producent skildrar Stilla Havet vår samtid på ett gripande sätt.

Omslagsdesign: GLC

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.


Återköp av biljetter

Vi återköper inte köpta biljetter. Detta gäller alla våra arrangemang förutom Barnens Ocean. Vid avbokning av biljetter för Barnens Ocean maila till info@oceanen.com

Om vi ställer in ett arrangemang betalas samtliga biljetter exkl. serviceavgift automatiskt tillbaka till det konto som du köpte biljetten/biljetterna med.

Arrangör

Kulturhuset Oceanen is located in the district of Majorna in Gothenburg, Sweden and has been officially running as a culture house since 1995. Oceanen represents innovative scenic concepts with more than 100 public events every year.

Lokal

Oceanen, Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer