skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Golden Age Models Fashion Show

Eventet är avslutat

Golden Age Models Fashion Show

Från 95,00 SEK

Plats

Datum

17 feb 2024 18:00 - 21:00

Beskrivning

The Grand Finale på den första av Golden Age Models catwalk-kurser för äldre modeller i Golden Age Models regi med stjärncoach Jardel de Sousa. Ett unikt tillfälle att se kraften och skönheten i åldrandet, och en alldeles unik upplevelse på Haymarket Hotell vid Hötorget utlovas!

Fashion Designers:
Nikolaj Storm Copenhagen Streetwear
Sara Paul Haute Couture 
The Shirt Factory
Weard underwear

SPONSOR: Haymarket Hotell

Arrangör

Golden Age Models är den snabbast växande modellagenturen i Norden och den enda i världen med ett uttalat fokus på ett naturligt åldrande.

Vår vision är en värld utan ålderism, och vi har modeller i åldrarna 45 till 85 år.

Mature people need mature role models.

Lokal

Haymarket by Scandic, Hotell Haymarket Hötorget 13-15, 111 57 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer