Goal Mapping och Vision Board Workshop för Kvinnor

3 mar 2018 09:00 - 11:00

Engelbrektsgatan 1, 803 24 Gävle


Hur skulle det kännas för dig att spendera några timmar med likasinnade, där du fokuserar på dig själv och dina drömmar?

Vill du lära dig hemligheterna bakom framgång, upptäcka hur man applicerar dem på viktiga områden i ditt liv och förvandla dina drömmar till verklighet?

Här är din inbjudan att vara del av en inspirerande workshop. Detta är den perfekta möjligheten för dig att träffa andra kvinnor för en dag att drömma stort, sätta och dela dina mål, inspirera varandra och sätta upp din framgångstrategi.

Goal mappning är ett enkelt system för framgång - enkelt men så kraftfullt att det sedan 1995 har hjälpt mer än 4 miljoner människor.

Vision board är en inspirerande process som hjälper dig att på ett kreativt och roligt sätt skapa din vision för ditt privata liv, ditt arbete, dina relationer och du väljer själv vad din vision-board ska handla om.

På denna workshop kommer du att lära dig metoderna bakom ”goal mapping” och hur du skapar en vision board som kan hjälpa dig att förverkliga din framtid utifrån dina drömmar.

Vi avslutar workshopen med ett ”mini” party (mer information om det när du anmäler dig)

Workshop: 9-17

Mini-party: 17 - 19 (med möjligheten att stanna längre)

Detta ingår

Material för din goal mapping och vision board.

Kaffe och te, enkel lunch

Mini-Party med tilltugg

P.S. Egen frukt, smörgås etc. kan vara bra att ta med om du behöver energipåfyllning.

OBS! Begränsat antal platser

Passa på Early Bird priset 497 kr fram till den 25/2 kl 23.45

Ord. pris: 947 kr

Välkommen!


Early bird

Stängd


Ord. Pris

Stängd