Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Glowing Electronics @ Vardagsrummet

Eventet är avslutat

Glowing Electronics @ Vardagsrummet

Biljetter från 100,00 SEK

Plats

Datum

3 nov 2017 20:00 - 5 nov 2017 17:30

Beskrivning

En skinande ny festival för experimentell ljudkonst och musik på den nystartade scenen Vardagsrummet i Östra Hoby.
Lysande elektronisk livemusik, video och kodad musik med musiker och ljudkonstnärer från Finland, England, Tyskland och Sverige.
Jukka Hautamäki, Elsy and the Needle, John Bowers, Knyppel, Lise-Lotte Norelius m.fl.
Under helgen blir det också workshops där man kan bygga elektroniska instrument ( https://billetto.se/e/jukka-hautamaki-workshop-var... ) eller sy sin egen synthesizer med Syntjuntan ( https://billetto.se/e/syntjunta-workshop-vardagsru... )

Vi kommer under festivalen bland annat få uppleva Ann Roséns Candela som hon framför på sitt ljusinstrument. Istället för strängar spelar hon med ljuset från levande ljus som styr en synthesizer. Genom genom manipulera ljuslågorna och skugga ljus-sensorerna skapas en säregen elektronisk musik. De mönster av ljus och skuggor som publiken skapar blir till en del av verkets partitur.

Programmet (som fylls på kontinuerligt)

Fredag 3/11 kl 20.00 - Öppningskonsert http://glowingelectronics.se/?page_id=115

Lördag 4/11 Kl 11.00 - Workshop I http://glowingelectronics.se/?page_id=129

Lördag 4/11 Kl 16.00 Konsert 1 http://glowingelectronics.se/?page_id=136

Lördag 4/11 Kl 20.00 Konsert 2 http://glowingelectronics.se/?page_id=138

Söndag 5/11 Kl 11.00 Workshop II http://glowingelectronics.se/?page_id=139

Söndag 5/11 Kl 16.00 Konsert http://glowingelectronics.se/?page_id=140

OBS! Biljetter till konserter se längre ned, anmälan och deltagaravgift för workshopparna se länkar i ovanstående text

VARDAGSRUMMET är en ny scen för ljudkonst och konstmusik som har 24 högtalare över, under och runt om publiken. Målet är en plattform för rumslig konstmusik och ljudkonst som gör smal musik tillgänglig för en bred publik.

http://vardagsrummet.schhh.se/
Hoby 354, 27636 BorrbyLokal

Vardagsrummet, Hoby 354, 276 36 Borrby

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.