Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Glowing Electronics - Jukka Hautamäki workshop

Eventet är avslutat

Glowing Electronics - Jukka Hautamäki workshop

Biljetter från 100,00 SEK

Plats

Datum

4 nov 2017 11:00 - 15:00

Beskrivning

Bygg din egen soldrivna synt.
Utan att behöva några som helst förkunskaper får deltagarna i denna halvdags workshop bygga sin egen syntheseiser som styrs och drivs av ljus. Workshopen är upplagd så att alla kan hänga med och på köpet lära sig lite grundläggande elektronik. Synten som kommer att få 1-4 oscillatorer är baserad på en simpel nand-krets som även den oinvigde kommer att förstå hur den fungerar.
SE www.youtube.com/watch?v=3PmUMQGa0X0

Max antal deltagare 6 personer. Deltagaravgift 100 SEK + Material 200 SEK. Material betalas kontant vid workshopen.

Anmälan görs genom att betala Deltagaravgiften 100 SEK på billetto

OBS! WORKSHOPEN KOMMER ATT HÅLLAS PÅ ENGELSKA!!!!

Workshop leds av ljudkonstnären Jukka Hautamäki som är bosatt i Helsingfors, Finnland.
Hautamäki arbetar med upphittade material, elektronik, ljud, ljus och video. Han har hållit en mängd ljudkonst och elektronik kurser, workshops, föreläsningar och performances runt om Europa och Nordamerika. Mer info jukkahautamaki.com

Workshopen är en del av Glowing Electronics festivalen som i sin tur ingår i Österlen Lyser

http://glowingelectronics.se/?p=22

http://vardagsrummet.schhh.se/

Lokal

Vardagsrummet, Hoby 354, 276 36 Borrby

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.