Event inställt

GLOW EVENT

250,00 SEK - 330,00 SEK

Plats

Datum

27 maj 2020 17:00 - 20:30

Beskrivning

Ur nyfikenhet, engagemang och en stark drivkraft av att lyfta kvinnliga förebilder i Sverige har vi skapat en ny arena som fått namnet GLOW!

Vilka kvinnor i Sverige ser vi upp till, lyssnar till och inspireras utav? Vi har frågat och vi har fått ett svar. Den 1 januari 2020 publicerades listan GLOW – Kvinnliga Förebilder i Sverige! 

Den 27 maj anordnas GLOW EVENT som är ett inspirationsevent på Oscarsteatern i Stockholm med tema kvinnliga förebilder! Eventet riktar sig till alla som vill kicka igång sommaren med en riktigt inspirerande kväll. Ni kommer att få lyssna till föreläsningar av bland annat psykologen och lyckoforskaren Katarina Blom, juristen Dona Hariri, föreläsaren Linnea Claesson och lyssna till en paneldiskussion med bland annat succépodden Alla Våra Ligg. Under kvällen blir det dessutom musikunderhållning av fantastiska Molly Hammar. Fullständigt program presenteras närmare! Detta kommer vara ett roligt och lärorikt event att gå på med kollegor, vänner, förening – Ja helt enkelt alla som du vill ha en fantastisk kväll med!

Under kvällen har vi tillsammans med våra sponsorer många roliga tävlingar där ni kan vinna fina priser! 🖤

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på hej@glow.se 

Gå gärna med i Facebookeventet där vi håller er uppdaterade om kvällen! 🖤

Arrangör

Lokal

Oscarsteatern Oscarsteatern, Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm

Headliners

Molly Hammar
Artist och aktuell med senaste releasen "Shortcuts (I can't wait)"
Alla Våra Ligg
Podd om sex, sexualitet och prisade som Årets Podd 2018
Katarina Blom
Psykolog, prisbelönt föreläsare och författare
Linnea Claesson
Fd. handbollsspelare, föreläsare och människorättsaktivist
Dona Hariri
Jurist, debattledare och föreläsare
Ida Texell
Kommundirektör och föreläsare
Jenny Sjöström Svebeck
Psykoterapeut samt föreläsare inom sexuell- och psykisk hälsa

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.