Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Glas och parfym

Eventet är avslutat

Glas och parfym

Från 1.200,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

21 oktober 2023 - 18 november 2023
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkommen till en dag som går i hantverkets tecken!

Reijmyre Glasbruk, tillsammans med parfymkännaren Alice Lewy, från Muscadin Parfums, bjuder in dig att prova på hantverk från två världar.Glashantverk och parfymmakeri är två hantverk som många uppskattar och älskar, men som är höljt i mystik.
Tillgången till kunskap om hantverken är ofta svåråtkomlig.
Det vill vi med detta tillfälle ändra på.

Glasblåsning:
Ni börjar i glashyttans värme och får tillsammans med glasblåsaren känna på materialet i form av att provblåsa en sprängglasprodukt.
Vi visar skrymslen och vrår man annars inte får se som besökare och man får en verklig insikt i glasbrukets verksamhet och tekniker.
Det går att köpa loss sin produkt till en kostnad av 550sek.
Informera personalen innan start om du önskar köpa loss ditt prov.
Vänligen observera att kylning och efterbearbetning av produkten tar 5 – 7 arbetsdagar.

Parfymmakeri:
Efteråt fortsätter hantverksresan till Salongen där Alice Lewy, som drver doft- och parfymverksamheten Muscadin Parfums, tar emot er.
Det serveras förfriskningar och vi pratar noter, doftfamiljer, råmaterial, parfymhistoria, provar några gamla och nya favoriter, och lär oss hur man komponerar parfym.
Du får tillgång till ett brett urval naturliga råmaterial av högsta kvalitet och utifrån dem skapar du din egen doft i form av en parfymolja.
Varje deltagare har sin egen arbetsstation med all utrustning som behövs.
Du får guidning och vägledning under hela arbetet. Din färdiga parfym tar du såklart med dig hem.

Eventet pågår i ca 4 timmar.

Biljettförsäljning endast via billetto.se.
Serviceavgifter tillkommer.
Avbokning sker senast 48 timmar innan eventets start.

Lokal

Glasbruksvägen 42, Glasbruksvägen 42, 612 71 Rejmyre

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer