GJO: Med kvinnliga förtecken

GJO: Med kvinnliga förtecken

Från 80,00 SEK

Plats

Datum

2 okt 2023 19:30 - 22:30

Beskrivning

WAUXHALL JAZZ - botar din måndagsblues Upplev en härlig start på veckan med musik, mat och dryck i hemtrevlig atmosfär.

----------------

Göteborg Jazz Orchestra med kvinnliga förtecken!

Denna kväll ägnar vi åt all fin storbandsmusik som skrivs av kvinnor. Internationella och svenska stjärnor både från tidigare och nu! Vi kommer höra svängig såväl som finstämd musik av storheter som Maria Schneider, Monica Dominique, Toshiko Akiyoshi och Klara Lannsjö framfört av ett av landets bästa storband.

Foto: Kristin Lidell

----------------

1:a måndagen varje månad spelar Göteborg Jazz Orchestra med mottot "Jazz är kul". GJO främjar jazzen i Göteborg, alltid sväng, uppmuntrar unga förmågor och har spännande gästartister/teman.

Bli "Jazzcat" få rabatt och ta del av filmer m m på: https://www.patreon.com/

"Göteborg Jazz Orchestra är häpnadsväckande bra!” (Mats Hallberg i OJ/JAZZ)

Läs mer på: Hemsida / Spotify / Facebook / Instagram /Patreon


🌎 INSLÄPP
Insläpp från kl 17.00 för bokade/biljett.
Bandet spelar kl 19.30, 2 set med paus.

🌎 BORDSBOKNING
Boka matbord och kolla på menyn här! 
Wauxhall Jazz = Contrast Public House, 3e Långgatan 16, Göteborg.

🌎 TILLÄNGLIGHET
Lokalen är rullstolsanpassad. För frågor, maila info@contrastgbg.se

I samarbete med Kulturens Bildningsverksamhet

Arrangör

Wauxhall Jazz – ditt vardagsrum på måndagskvällar (ibland på lördagsluncher) med musik, god mat och dryck i goda vänners lag i hemtrevlig atmosfär. Här förlänger du helgen med måndagen och botar din måndagsblues.

Vi håller till i gamla brandstationen (Contrast Public House) på Tredje Långgatan 16, Göteborg (lokal i markplan utan trösklar).

Hemsida / Spotify / Facebook / Instagram 

Lokal

Wauxhall Jazz, Tredje Långgatan 16, 413 03 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer