Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Ghost Woman | Support: 7ebra

Eventet är avslutat

Ghost Woman | Support: 7ebra

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

25 aug 2022 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Ghost Woman släpper sitt självbetitlade debutalbumet den 1 juli på brittiska indielabeln Full Time Hobby och gör Sverigedebut i augusti med två spelningar på svensk mark i Malmö och Stockholm.

24 augusti – Malmö – Plan B
25 augusti – Stockholm – Hus 7 

Evan Uschenkos hyllade soloprojekt Ghost Woman kommer till Sverige för första gången i augusti, med sitt självbetitlade debutalbum i ryggen, för framträdanden på Plan B i Malmö och Hus 7 i Stockholm. Ghost Woman debuterade med EP:n Lost Echo’s förra året på anrika brittiska indielabeln Full Time Hobby och på det debutalbumet bygger de vidare på den råa garagerocken från debut-EP:n med mer avslappnad psykedelia och influenser från krautrock.

Efter att ha inlett sin karriär med att turnera som en del av Michael Roults band och dela scen med bland andra Jacco Gardner, King Gizzard & The Lizard Wizard och The Mild High Club inspirerades Uschenko till att börja spela in musik på egen hand vilket blev början på Ghost Woman. Debutalbumet Ghost Woman är inspelat, framfört och producerat av Uschenko själv. Det är ett album som kan jämföras med bland andra Kurt Vile och The Black Angels, medan inspirationen främst kommer från klassiska akter som Can, Beak, Jefferson Airplane, The Byrds och The Firesign Theatre. Ghost Woman släpps den 1 juli via Full Time Hobby. 

Insläpp: 19.00
Åldersgräns: 18+ år

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7 Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer