Get Out and Battle – Showcase Dance Battle

Gratis - 100,00 SEK

Plats

Datum

3 jun 2022 19:00 - 21:00

Beskrivning

Den 3 juni kl. 19.00 intar ”Get Out and Battle” Vitlycke – Centre for Performing Arts. Det blir en kväll med battles och jam där några av Sveriges bästa freestyledansare kommer att dansa mot varandra i ett AllStyle battle.

8 stycken dansare är inbjudna och varje dansare är expert inom just sin stil. Vi kommer att få se stilar som Hip Hop, House, Breaking och Popping för att nämna några. En Host kommer leda oss genom kvällen och en DJ kommer se till att musiken aldrig tystnar. 

Battlet kommer börja med 1vs1 men efterhand som tävlingen fortsätter kommer de som åkt ut få en möjlighet till revansch och paras ihop med de dansare som gått vidare. Detta fortsätter ända fram till finalen som kommer avslutas med ett stort crew battle.

Kvällen avslutas med ett litet jam. 

Arrangör

Lokal

Vitlycke Centre for Performing Arts Vitlycke Centre for Performing Arts, Vitlycke gård 3, 457 93 Tanumshede

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.