Genvägar till Köksträdgården - Linda Schilén

Genvägar till Köksträdgården - Linda Schilén

Biljetter från 195,00 SEK

Plats

Datum

9 feb 2023 18:30 - 20:30

Beskrivning

Inspirerande föreläsning med fantastiska Linda Schilén! 
Känd som trädgårdsmästare, konstnär, författare och trädgårdsexpert på bl.a. TV4s Nyhetsmorgon. 


Genvägar till köksträdgården

Lyckas med dina odlingar utan krångel! 

Att odla sina egna grödor är knappt en hobby längre utan en självklarhet om man äger en trädgård eller balkong. Och visst är det en underbar känsla att plocka ingredienser och smaksättare till hemmets måltider. Men vägen till skörd kan vara lång! Redan i januari ska de första fröerna sås, ja i alla fall om du vill odla kronärtskockor. Efter förodling är det dags för utplantering och skötsel, ogräsrensningen, vattning och uppbindning… Att odla eget kan vara mödosamt och kräva ständig uppassning. Eller? 


Lindas filosofi har alltid varit ”genvägar” eller snarare smarta tips och arbetssätt som får dig att lyckas utan att det är onödigt krångligt. Det gäller i högsta grad för hur du ska lyckas med din köksträdgård. Det behöver inte alls vara så komplicerat. I denna föreläsning delar jag med mig av mina bästa råd till en bördig köksträdgård från frö till skörd! Föreläsningen är baserad på boken med samma titel.

Evenemanget pågår ca 2 timmar inklusive fikapaus och tid för frågor. Enklare fika ingår - kom ihåg att anmäla ev specialkost. 

Om trädgårdsmästare Linda Schilén

Linda är trädgårdsmästaren som kan konsten att väcka en jord till liv och få den mest torftigaste plats att blomstra. På samma vis väcker hon också odlarlusten till liv hos publiken när hon föreläser. Det är just hennes passion för odling och kunskapen av densamma som hon på ett inspirerande vis med härlig energi delar med sig av. Hon skrev sin första trädgårdsbok för snart 7 år sedan har sedan dess varit ett återkommande inslag på TV4 Nyhetsmorgon som en av programmets trädgårdsexperter. Förutom att föreläsa, odla och skriva böcker är Linda också en uppskattad konstnär som haft flera utställningar på både gallerier, slott och trädgårdsmässor. När Linda är ledig hittas hon förmodligen påtandes i sin egen trädgård på Åsby Gård i Sörmland eller i stallet bland alla hennes islandshästar.

Evenemanget är ett samarrangemang mellan Eventolot AB och Föreningen Kultur i Fokus. 

Lokal

Bryggaren - Magasinet - Västervik, Västervik, 593 30 Västervik

Headliners

Linda
Schilén

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.