Gefle Comedy Club presenterar Måns Möller

Eventet är avslutat

Gefle Comedy Club presenterar Måns Möller

Biljetter från 150,00 SEK

Datum

19 jul 2016 20:00 - 22:00

Beskrivning

Äntligen är det dags för ännu en kväll med Sveriges bästa stand-up, god mat och en härlig atmosfär på Söderhielmska gårdens uteservering.

Kvällen till ära gästas vi av Måns Möller. Ni har sett honom i TV, bland annat i Cirkus Möller. Mest känd är nog Måns efter sin föreställning "Jävla pajas" eller "Sveriges historia" Måns gör tillsammans med Özz Nüjen som tagit Sverige med storm.

Måns supportas av det lysande stjärnskottet Pelle Helgesson som med sina härliga karaktärer och gränslösa skämt snabbt klättrar sig upp mot toppen av svensk humor. Ni kanske har sett hans Youtube-klipp där han gör livet surt för telefonförsäljare. Han slipar på sin första soloshow "Pelles uppfostringsanstalt" som har premiär på Lund Comedy Festival i september.

På scen får ni även som vanligt se Anna Siekas och Therese Sandin, klubbarrangörerna och komikerna som vid det här laget börjar bli Gävle-inventarier.

Dörrarna slår upp 17.00, showstart 20.00.

Vill man äta mat bokas bord på 026-652800, då vi har begränsat med matplatser i showområdet. Sittplatserna är onumrerade, så för bra sittplatser, kom i god tid.

Varmt välkomna!

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.