Gefle Comedy Club presenterar Al Pitcher

Eventet är avslutat

Gefle Comedy Club presenterar Al Pitcher

Biljetter från 150,00 SEK

Datum

26 aug 2016 20:00 - 22:00

Beskrivning

Nu har det blivit dags för stor säsongsavslutning för Gefle Comedys sommarkvällar på Söderhielmska. Vi avslutar storartat med ingen annan än Al Pitcher. Al har turnerat land och rike runt med sina publiksuccéer "Fika Tour", "Påtår" och nu senast "Näämen, it's Al Pitcher" och vi är nu stolta över att få ha honom hos oss.

Under denna kväll kommer ni också få se fantastiskt roliga Elina du Rietz som ni även kan ha sett i TV-skärmen i bland annat "Boy machine", eller från den populära Youtube-kanalen "Gubbar" som nu ger sig ut på turné med humorföreställningen "Osvajpade diamanter".

Ni får som vanligt även se Gefle Comedy Clubs egna Therese Sandin och Anna Siekas.

Dörrarna slår upp 18.00, showstart 20.00.

Vill man äta mat bokas bord på 026-652800, då vi har begränsat med matplatser i showområdet. Sittplatserna är onumrerade, så för bra sittplatser, kom i god tid.

Varmt välkomna!

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.