skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

GBG IPA Festival 2022

Eventet är avslutat

GBG IPA Festival 2022

Från 50,00 SEK

Plats

Datum

20 aug 2022 12:00 - 23:00

Beskrivning

Göteborgs IPA Festival 2022


För fjärde gången anordnas Gbg Ipa Festival där Göteborgs hantverksbryggerier gör upp om vem som har den godaste IPAn i stan. I år ställer 22 lokala bryggerier upp med det bästa man har i humleväg, många unika och specialbryggda för festivalen. Alla öl testas blint, dvs man vet inte vilket bryggeri som står bakom vilken öl. Man får sedan rösta på sina tre favoriter och de öl som fått flest röster under dagen avslöjas med pompa och ståt under kvällen.


Detta är ett unik tillfälle att smaka av Göteborgs bästa Ipor 2022. Gillar du humlig öl kommer du garanterat få ditt lystmäte. Alla öl kan avsmakas i varierande storlekar så du kan testa dig igenom alla öl, och hittar du någon du gillar lite extra är det bara att köpa valfri mängd.


Årets festival går av stapeln på Rollin’ Bistros Backyard i Gamlestan den 20 augusti där ett festivalområde har byggts upp utomhus. Inträde är gratis men för att smaka av ölen behöver du köpa ett IPA glas för 50 kr som du sedan får ta med hem.  Du får ditt glas mot uppvisande av biljett på plats. Biljett/glas går att köpa på dörren i mån av plats.


Festivalen pågår mellan kl 12-19. Därefter kan man hänga kvar dricka och äta gott hela kvällen. Förutom ett överflöd av humlig öl kommer Rollin' Bistros att skapa matmagi när man dagen till ära vässar knivarna lite extra för att erbjuda en matupplevelse som är svåröverträffad när det handlar om mat till humlig öl.
Det kommer också vara livemusik och djs under dagen för att skapa en sån där riktigt grym festivalstämning. Köp biljett nu, kommer att ta slut snabbt.


Deltagande bryggerier so far: 
Vega

Stigbergets

 1. AKiA Brygghus
 2. All in Brewing
 3. BarlindBeer
 4. Bearded Rabbit
 5. Beerbliotek
 6. Beerium Kraftölsbryggeri
 7. Beersmiths
 8. Billdale
 9. En Aleigen Brewery
 10. Fermenterarna
 11. Göteborgs Nya Bryggeri
 12. Hönöbryggeriet
 13. Majornas Bryggeri
 14. Odd Island Brewing
 15. Poppels Bryggeri
 16. Spike
 17. Två Feta Grisar
 18. Wet Whistle
 19. O/O
 20. Mohawk
 21. Rådanäs 
 22. Dugges

Arrangör

Bbq, street food, burgare i en vild och skoningslöst blandad stil. Dryck och ambiance i industrierna i Gamlestadens fabriker. Live musik, Dj, konst och cocktails.

Lokal

Rollin Bistros Backyard Rollin Bistros Backyard, Gamlestadsvägen 4, 415 02 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer