Gay Club 30+

Event inställt

Gay Club 30+

Biljetter från 175,00 SEK

Plats

Datum

29 okt 2022 18:00 - 30 okt 2022 02:00

Beskrivning

Efter invigningen av Gay Club 30+ fick vi positiva kommentarer om att det påminde om gamla Touch eller Zappho Bar. Någon annan tyckte att det kändes som att gå på ett härligt och roligt skoldisco för vuxna. Kalla det vad ni vill så länge ni har roligt! 

Den 20:de augusti kör vi igen. 

Klubben sätter igång kl 21.00 men denna gången finns det möjlighet att avnjuta en fantastisk middagsbuffé innan klubben öppnar. 

Köp då till en buffé i biljetten från kl 18.00.

Det finns alltså två olika typer av biljetter att köpa. 

1. Enbart klubb 21.00

2. Klubb och buffé 18.00

Förköp krävs då begränsat antal platser finns. 

Välkomna!

Arrangör

Vi är fruarna, Sunna och Mathilda som tillsammans startar en klubb i Göteborg. Tanken är att skapa grymma kvällar för målgruppen HBTQIA+ personer över 30 år. 

Vi ser fram emot att träffas i vimlet! 

VÄLKOMNA! 

Lokal

Restaurang Innergården Restaurang Innergården, Lilla Bommen 5, 411 04 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.