skip to main content

Gävle BluesFestival

Gävle BluesFestival

Från 425,00 SEK

Plats

Datum

30 nov 2024 17:00 - 23:00

Beskrivning

Knock Out Greg - HYLLNING TILL Sven Zetterberg.

Knock out Greg/Greger Andersson - bluesfantomen som mantlar Sven Zetterberg med råge, bättre än så här blir det knappast!

 

Claes Janson & the wolf Organ Trio.

Claes Janson är en institution i Svensk Jazz/bluesvärld!

Undrar om ”Röda Cykeln ” dyker upp?

James Oliver (UK).

Gitarrfantomen från Wales som lirar gitarr av sällan skådat slag! Med bl.a British Blues Award i bagaget.

Creedence Clearwater Trio.

Creedence för hela slanten med Ingemar Rogefeldt i spetsen.

Ett pärlband av hits.

Lokal

Centralteatern, Södra Centralgatan 10, 802 50 Gävle

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer