Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Gatti Training Teen Bootcamp Augusti

Eventet är avslutat

Gatti Training Teen Bootcamp Augusti

Från 1.275,00 SEK

Plats

Datum

7 aug 2017 09:30 - 10 aug 2017 11:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

I juni samt augusti erbjuder vi på Gatti Training och i samband med lansering av ungdomskortet två stycken Teen Bootcamp. Den 12-15 juni och 7-10 augusti har ungdomar mellan 13-18 år möjlighet att få vara med på en fyra dagars bootcamp där huvudsyftet är att lära sig de viktigaste grundprinciperna vad det gäller styrketräning, både med och utan redskap.

Du som deltagare kommer att få prova på både styrketräning, parövningar och kroppsegen träning i olika former. Vidare syftar bootcampen till att skapa gemenskap och träningsglädje i en inspirerande och trygg miljö.

Teen Bootcamp augusti
När: 7-10 augusti
MÅN-TORS kl. 9:30 – 11:30
Plats: Gatti Training, Ostmästargränd 12, 120 40 Årsta
COACH: Anders & Jamina Gatti

PRIS: 1275 kr inkl. moms.
I priset ingår förutom fyra dagars coachning av professionell elittränare och styrkecoach även en T-shirt och goodiebag.

Din anmälan är bindande.
Avbokning av plats sker senast 48 h innan bootcamp, i annat sker debitering.

Har du frågor innan du bokar din plats?
Mejla oss på info@gattitraining.se

Mer om oss hittar du på www.gattitraining.se

Arrangör

"Vår ambition är att leverera träning och gemenskap i världsklass och att inspirera till helhetshälsa på alla plan"

Lokal

Gatti Training, Ostmästargränd 12, 120 40 Årsta

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer