Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Gästcoach Magnus Hagström

Eventet är avslutat

Gästcoach Magnus Hagström

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

12 jun 2017 18:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Vill du lära dig mer om löpning? Nu på måndag är sista träningstillfället med Gästcoach Magnus.

Förutom att han höll i vår workshop om löpteknik och intervallträning så är Magnus Hagström vår nästa gästcoach. Han är proffset, PT:n och löpcoach. Magnus är även utbildare på The Academy, specialist inom distanslöpning och har bland annat skrivit boken ”Snabbare, starkare, löpare”.

Tre måndagar i rad så finns Magnus på plats hos oss som vår gästcoach. Vid varje träningstillfälle så fördjupar vi oss inom löpning & teknik. Perfekt för dig som vill lära dig mer inom ämnet.

Skriv upp detta datum och kl. 18!
Sista träningstillfället: MÅNDAG 12 juni

Mer info om Magnus som gästcoach hittar ni på www.gattitraining.se...

Dessa träningspass ingår i ditt medlemskap hos oss på Gatti Training. Du som icke medlem köper din biljett här. Varje träningstillfälle har ett begränsat antal platser.

Har du frågor innan du bokar din plats? Mejla oss på info@gattitraining.se

Föranmälan krävs! Kom ihåg att din anmälan är bindande, du har möjlighet att överlåta din plats vid förhinder. Avbokning av plats sker 48 h innan workshop, i annat sker debitering.

Varmt välkomna!

www.runyourhealth.se
@runyourhealth.se

Arrangör

"Vår ambition är att leverera träning och gemenskap i världsklass och att inspirera till helhetshälsa på alla plan"

Lokal

Gatti Training, Ostmästargränd 12, 120 40 Årsta

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer