skip to main content

GASTA Comedy Night - Christoffer Fernis & Melody Farshin

GASTA Comedy Night - Christoffer Fernis & Melody Farshin

Från 180,00 SEK

Plats

Datum

8 maj 2024 19:00 - 21:15

Beskrivning

GASTA Comedy Night - en kväll att minnas!


På scenen ser du:
Christoffer Fernis
Melody Farshin
Stefan Söderblom
Christer Engqvist
Mathias Heldevik
samt 2 rookies från Gasta
Hans Carstensen (MC)

---------------------------------------------

CHRISTOFFER FERNIS

Med en lågmäld framtoning, och en tillika självutlämnande som utforskande blick, har Christoffer Fernis på kort tid seglat upp som ett av svensk standups stora framtidsnamn. Oavsett om det rör sig om svensk standups klubbscen eller nya humorproduktioner för tv så är Christoffer Fernis ett av de mest eftertraktade namnen.

Han har en mörk och självironisk humor, som rymmer både gapskratt och obekväm tystnad.

Christoffer Fernis har uppträtt på Raw, Norra Brunn och alla scener i Sverige värda namnet – både som support och under eget namn på turné. Han har synts i tv-produktioner som Svenska Nyheter, Släng dig i brunnen och är senast aktuell i SVT:s roastprogram Rostmacka som har premiär vintern 2023.

Dessutom har han vunnit standuptävlingen Grand Comedy Slam på Lund Comedy Festival och blev 2022 utsedd till Årets nykomling på den Svenska Standupgalan.

MELODY FARSHIN

Melodys standup belyser samhällets olika skikt, då hon själv kommer från orten och låter ortens röst bli hörd. Hon är en inspiration för bla unga tjejer från olika kulturer och bakgrunder, men framförallt för helheten som lever i i ytterstaden.
Melody vill med sin existens och humor inkludera, diskutera och belysa vardagshumorn med stor igenkänning från förorten. Med pondus och en unik förmåga att fånga både scen och publik visar hon att platsen är självklar även för den underrepresenterade.

Melody har jobbat med humor och stand-up sen debuten i januari 2008.
Hon är född 1988 och bor i Stockholm västerort, Husby.
Hon har uppträtt på stora scener och event som tex: Bråvalla, Almedalen, och svenska FN-förbundet, samt andra scener som: Ortens bästa poet, Norra Brunn och RAW Comedy Club mm.

Melody är en viktig och färgstark komiker som kommer höras och synas mycket framöver med humor som sitt verktyg. Hennes standup gör skillnad! På riktigt.

---------------------------------------------

TILL DIG SOM ÖNSKAR ÄTA OCH DRICKA NÅGOT INNAN SHOWEN
Kontakta Centralteatern och boka bord, tel 026-61 10 64.

OM LOKALEN:
CentralTeatern ligger i Gävle Folkets Hus, centralt med gångväg till centrum och centralstationen.
Den nyrenoverade foajén med bar möter dig som gäst.
I den stora fräscha Teatersalongen, med sin nostalgiska 60-tals känsla, så kommer ni att få skratta.
I anslutning till teatern finns en ljus och trevlig restaurang.

För mer information:
Hemsida: www.gastacomedy.se
Facebook: GASTA Comedy Club
Telefon: 070-264 05 21 (Stefan)

GASTA Comedy Night - med Sveriges bästa komiker varje vecka!

I samarbete med ABF Gästrikebygden.

Lokal

Centralteatern, Joe Hill-platsen, 802 50 Gävle

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer