Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Gasklockan Comedy

Event inställt

Gasklockan Comedy

Från 220,00 SEK

Plats

Datum

18 sep 2023 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Djurgårdsstadens egen comedyclub är tillbaka! Den 18 september skrattar vi igen.

Den här kvällen får vi besök av två fantastiska komiker. Naghmeh Kamoosh och Elina Du Rietz. 

Hasse Brontén håller än en gång i trådarna under kvällen.

Naghmeh har två år i rad gått till final i Grand Comedy Slam på Lunds humorfestival, med en andraplats som bästa placering. Hon syns överallt på Stockholmsscenerna och är en favorit hos många tack vare sin uppriktiga humor och avväpnande självdistans.

Elina Du Rietz är en av landets mest anlitade komiker och kan ses på de största humorscenerna. Hon är inte bara ståuppkomiker utan även skådespelare, bland annat känd från Solsidan, Beck och hon spelade mot Mikael Persbrandt i filmen Tårtgeneralen. Det dyker säkert upp skämt om familjeliv, 40-årskriser och raggning.

Boka din plats redan nu.

Lokal

Bistro Gasklockan, Fågelhundsgatan 28, 115 45 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer