Gasen i Botten | Lilla Helfvetet

Gasen i Botten | Lilla Helfvetet

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

30 sep 2023 22:00 - 1 okt 2023 02:00

Beskrivning

Gasen i Botten | Lilla Helfvetet

Artist: Gasen i Botten
Spelplats: Live @ Lilla Helfvetet
Datum: 30 september 2023
Tid: Öppet 22.00 -02.00 (På scenen ca 23.30)
Biljetter: 150 sek (förköpsbiljetter)
Åldersgräns: fr. 18 år på förköp. 20 år på dörren
18 år gäller endast på förköp!


Gasen i Botten tillbaka till Lilla Helfvetet.

Gasen i Botten har mer eller mindre blivit lite som vårt husband på Lilla Helfvetet. Nu kommer de tillbaka i höst för att tillsammans med oss hylla kungen av könsrock, Eddie Meduza.

Gasen i Botten åker land och rike för att hylla Sveriges riktiga kung - Eddie Meduza. Nu är det dags att åter besöka Dalarnas hetaste Rockklubb, Lilla Helfvetet. Gasen i Botten gasar 100% Eddie Meduza och är landets främsta hyllning till den forne kungen. Vi lovar fullt ös och ett riktigt kul evenemang för alla. Ni som varit på dem vet att de skapar ett härligt drag och en trevlig stämning, så också denna gång.

Som vanligt har vi från 18 år på förköpsbiljetterna så ni som ännu inte fyllt 20 år, kom ihåg att skaffa er förköpsbiljett!

Varmt välkomna till oss på Lilla Helfvetet för en riktig hyllning till Eddie Meduza.

Lokal

Lilla Helfvetet, Älvgatan 75, 792 32 Mora

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer