Event inställt

Garveriet Comedy Club Med Ann Westin, Josefin Johansson, Ludde Samuelsson & Robin Berglund

120,00 SEK - 200,00 SEK

Plats

Datum

25 apr 2020 19:00 - 21:30

Beskrivning

Garveriet Comedy Club Presenterar: Stand Up med Ann Westin, Josefin Johansson, Ludde Samuelsson och Robin Berglund

När? 25/4 2020
Var? Garveriet
Insläpp 17:00
Showstart 19:00
Åldersgräns: 18 år. (16 år Med målsman)

KOMIKER:

ANN WESRTIN
Ann,  är en av Sveriges bästa komiker. Hon har innan arbetat som mentalskötare och undersköterska. Ann debuterade som komiker på Norra brunn 1996.

Ann är korad hela 3 gånger till årets kvinnliga komiker vid Standupgalan med motiveringen ”Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas” Många är förvånade över att hon fått priset tre gånger. Det borde vara fler! 

Hon hittar sina ämnen i det som är runt henne; hennes klänning av vaxduk, att skriva på getskinn och att simma i bassängen med så stora bröst att hon går på grund. Anns standup lämnar ingen oberörd – och de flesta lite rädda.

2016 släppte Ann sin första bok - "Livet är som en sten i skon - det skaver om man inte gör något åt det". 

Under våren 2017 medverkade Ann i "Egenmäktigt förfarande" på Scalateatern tillsammans med bl.a Krister Henriksson och Jessica Liedberg. 

2017 firade Ann 20 år som komiker, detta med en färgsprakande jubileumsshow som också filmades och har visats på SVT.

JOSEFIN JOHANSSON
Josefin Johansson - utsedd till Årets kvinnliga komiker 2017 tillika På Spåret-vinnare 2018 - är idésprutan och mångsysslaren som sjunger lika bra som hon skämtar och allra helst i kombination om hon själv får välja. Hon har skrivit och agerat för TV och radio sedan 2006 då hennes karriär började på Sveriges Radio P3 och hon har arbetat med flera av Sveriges mest populära radioprogram såsom "Pang Prego", "Morgonpasset Sommar" och "Musikguiden i P3: Sommarsession".

Josefin deltar i årets "På Spåret" tillsammans med Johar Bendjelloul och är för andra året i rad programledare för "Smartare än en femteklassare". Hon har medverkat i många andra TV-program bl.a. "Allsång på Skansen", "Så ska det låta", "Intresseklubben", "Kändisbarnvakten", "Det stora matslaget", "Dobidoo" och "Extra Extra". Dessutom har hon jobbat som manusförfattare för t.ex. "Robins", "Gabba Gabba" och "Helt Sant".

Utöver TV och radio står Josefin mer än gärna på scen som komiker, sångare, allsångsledare och skådespelare. Sedan 2009 har hon ståuppat runt om i Sverige och har på senaste tiden även lagt mycket fokus på en internationell karriär, bl.a. har hon uppträtt i England, Japan och Tyskland. Hon har varit nominerad till Årets kvinnliga komiker två gånger. Josefin turnerade i Sverige med föreställningen "Tjejgrejer" som nominerades till Årets föreställning. Hon har även skrivit och medverkar i teaterföreställningen "Drottningsylt" tillsammans med Robert Noack.

LUDDE SAMUELSSON
En av Garveriet Comedy Clubs absoluta favoriter återvänder äntligen till Floda, där han gjorde succé förra året framför ett utsålt Garveriet.
Ludde Samuelsson är enligt Göteborgs-Posten ”snällhetens överstepräst" som med glatt humör och väl framförd standup utforskar sin egen och andras tillvaro.

Ludde  började med stand up comedy vid 17 års ålder och är i dag en av branschens mest erfarna och omtyckta komiker.

Ludde har uppträtt på nära nog alla landets standup-klubbar – till exempel Norra Brunn, RAW och Oslipat – och under 2017 turnerade han med soloföreställningen Ludde Samuelsson säger något kul.  2019 kom hans tredje Spotify-album Kerstins man. Förutom standup har Ludde bland annat skrivit manus till Robins och Svenska Nyheter med Jesper Rönndahl på SVT och 2019 startade han både det humoristiska magasinet Nisch och podcasten Ludde Samuelsson Podcast.

ROBIN BERGLUND 
Robin har gjort succé i humorpoddar som AMK Morgon, Kolla Svensken och Mina Vänner-Boken. Som standupkomiker är han unik, tramsig och framförallt väldigt rolig. Har turnerat med både AMK Late Night och föreställningen DUMT. Var 2019 nominerad på Svenska Standupgalan i kategorien Årets Oneliner och skriver till vardags manus till tv-succén Svenska Nyheter.

Konferencier: MARCUS THAPPER

Marcus är ett av Sveriges största stjärnskott när det kommer till Standup. Han driver flertalet stand up-klubbar, medverkar flitigt i AMK morgon, poddar och turnerar. Senast aktuell i SVTs "Släng dig i brunnen". Marcus är med och arrangerar GARVERIET Comedy Club. Detta gör han tillsammans med Wilhelm Johansson, en av grundarna till Stationsteatern.

OBS finns begränsat antal sittplatser, kom i tid. 

Insläpp: 17:00
Showstart: 19:00

Mat och dryck serveras från kl 17. Ingen bordsbokning i samband med stand-up kvällarna.
Vid frågor, mejla bokning@garveriet.se

Eventet är i samarbete med ABF. Producent: Wilhelm Johansson.

Arrangör

www.garveriet.se

Lokal

Garveriet Garveriet, Garverivägen 9, 448 31 Floda

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.