Eventet är avslutat

GARVERIET Comedy Club: Jonatan Unge m.fl.

120,00 SEK - 200,00 SEK

Plats

Datum

25 jan 2020 19:00 - 22:00

Beskrivning

GARVERIET Comedy Club Presenterar: Stand Up med Jonatan Unge, Filip Hjélmer, Carin Sollenberg och Matilda Wildmark

När? 25/1 2020
Var? Garveriet
Insläpp 17:00
Showstart 19:00
Åldersgräns: 18 år. (16 år Med målsman)

KOMIKER:

JONATAN UNGE 

Har man koll på stand up kan man omöjligt missat namnet Jonatan Unge. Med sin unika scenteknik, humor och råa ärlighet är det allt annat än orättvist att inte kalla honom en av Sveriges mest hyllade, älskade och bästa komiker. Både 2019 och 2018 fick Jonatan priset årets manliga komiker på svenska Svenska Stand up-galan. 
Har man inte så mycket koll på Svenska stand up scenen har du säkert hört honom sommarprata i P1, ett avsnitt som gjorde succé. Eller så har du kanske hört honom i Tankesmedjan i P3. just nu ser ni honom på SVTs humorserie ”Kurs i självutplåning”, "Släng dig i brunnen" samt hör honom i podden Della Sport.

CARIN SOLLENBERG

Med sin finurliga, vulgära humor och totala avsaknad av integritet har hon charmat publiken från norr till söder. Eller ja, kanske inte norr. Men från Oslipat i Malmö till Norra brunn och Ståuppklubben i Göteborg. Carin uppträder som standup-komiker och konferencier. Hon driver standup-klubben JUCC - Jönköping Underground Comedy Club.


FILIP HJELMÉR

Sveriges slackerkomiker nummer ett! En vilsen Skåning i Göteborg som nyligen gjorde sin första soloshow ”Headshot”.
Filip hörs regelbundet som gäst i humorpodden ”Tombola” och är med och driver "Andra lång Comedy" i Göteborg där han i första hand är konferencier.  Han är gapig, han är bitterljuv, han är svinrolig och en av Göteborgs hetaste komiker. 


MATILDA WILDMARK

En av Göteborgs nya stjärnskott inom stand up! 
Med sin unika humor tänjer hon på både samhällets och personliga gränser samt bjuder in dig till härliga skratt.
Hon är en av grundarna och driver stand up-klubben "Ridå" i Göteborg.
"Matildas stand up drar med dig till ett stup, där hon håller ut dig över kanten för att sedan dra dig tillbaka, så det blir en himla åktur!" - Sven Wolter   

Konferencier
: MARCUS THAPPER
Marcus är ett av Sveriges största stjärnskott när det kommer till Standup. Han driver flertalet stand up-klubbar i både Göteborg och Stockholm, medverkar flitigt i AMK morgon, poddar och turnerar. Senast aktuell i SVTs "Släng dig i brunnen". Marcus är med och arrangerar till GARVERIET Comedy Club. Detta gör han tillsammans med Wilhelm Johansson, en av grundarna till Stationsteatern.

OBS finns begränsat antal sittplatser, kom i tid.

Insläpp: 17:00
Showstart: 19:00

Mat och dryck serveras från kl 17. Ingen bordsbokning i samband med stand-up kvällarna.
Vid frågor, mejla bokning@garveriet.se

Eventet är i samarbete med ABF och Stationsteatern.
Producent: Wilhelm Johansson.

Arrangör

www.garveriet.se

Lokal

Garveriet i Floda Restaurangen, Garverivägen 9, 448 31 Floda

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.