GARVeriet Comedy

28 sep 2019 19:00 - 21:30

Garveriet, Garverivägen 9, 448 31 Floda

GARVeriet COMEDY gör comeback! Gör er redo för en riktig pangkväll med högklassig Stand-up!
Denna gång även med lite live-musik av en lokal komiker/trubadur.

I samarbete med ABF.

Insläpp 17:00
Showstart 19:00
Åldersgräns: 18 år. (16 år Med målsman)

KOMIKER:

SIMON GÄRDENFORS
Simon Gärdenfors, (även känd som ”Simon G”) standup har beskrivits som gränslös, avslappnad och väldigt kul. Han bjuder på tramsiga skämt om känsliga ämnen, men med mer finnes och intelligens än vad folk är vana vid i vulgära sammanhang. Tidigare har ni kunnat se Simon köra standup över hela landet på klubbar som på RAW Comedy, Norra Brunn och Oslipat. 
Simon är inte bara komiker utan även rappare, serietecknare och underhåller ständigt i TV-produktioner. Han syns/hörs t.ex i Far & Son, Las Palmas, AMK Morgon, Galago, ZTV, P3, Arkiv Samtal Samhällsjudo på TV4 samt släng dig i brunnen. Dessutom är han just nu är han aktuell i sin egen sitcom på youtube. 

OLA AURELL 
Lokal kille!! Från Tollered
Ola Aurell slog igenom 2012 som standup-komiker i RAW ComedyKanal 5, varpå han släppte sin debut Tio sånger med sensmoral. Och det är väl det som är styrkan i hans artisteri, han suddar ut gränsen mellan komik och musik, en äkta nutida humoristisk trubadur med både finess, humor. 100-tals gig och turnéer senare och han kan stoltsera med framträdande i Allsång på Skansen såväl som att det blivit ytterligare 3 album sedan debuten, och ett nytt på väg i år! 
Måste ses! 

INA LUNDSTRÖM
ÅTERKOMMANDE! Var du på premiären i våras och såg Ina? Vi fick inte nog av henne, och hon fick inte nog av Floda. Återupplev hennes fantastiska humor med nya skämt. Inte sett henne? varsågod att upptäcka denna underbara, lovande komiker!
Ina är journalist, skribent och komiker. Hon driver klubb Hybris på Haket i Göteborg tillsammans med Emma Knyckare, och syns flitigt på stand up klubbar i hela landet.

Konferencier: MARCUS THAPPER
Marcus är ett av Sveriges största stjärnskott när det kommer till Standup. Han driver flertalet Ståuppklubbar i både Göteborg och Stockholm, medverkar flitigt i AMK morgon, poddar och turnerar. Senast i aktuell i SVTs "Släng dig i brunnen".

I höst är Marcus medarrangör till Stand up på Garveriet. Detta gör han tillsammans med Wilhelm Johansson, en av grundarna till Stationsteatern.

OBS högt tryck på biljetter finns begränsat antal sittplatser, kom i tid. 

Insläpp: 17:00

Showstart: 19:00

Pris: 160kr ordinarie
120kr student 
*I mån av plats kommer det finnas biljetter att köpa i dörren. Då 150kr student och 190kr vuxen.
Mat och dryck serveras. 

För bordsbokning (OBS begränsat antal platser) Vänligen kontakta Garveriet på 0302-69 00 69