skip to main content
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

GARVeriet Comedy 29/11

Eventet är avslutat

GARVeriet Comedy 29/11

Från 90,00 SEK

Plats

Datum

29 nov 2019 19:00 - 30 nov 2019 22:00

Beskrivning

Gör er redo för en riktig pangkväll med högklassig Stand-up!

När? 29/11
Var? garveriet

Insläpp 17:00
Showstart 19:00

Åldersgräns: 18 år. (16 år Med målsman)

KOMIKER:

MARTIN SONEBY

Martin Soneby slog igenom i programmet I Ditt Ansikte, som Magnus Betnérs lärling där han värmde upp publiken, vilket är kul för hans standup kan beskrivas som just det - i ditt ansikte! Sedan dess har han har fullt upp med att skriva skämt åt Parlamentet, Roast på Berns samt har synts i, och ligger bakom flertalet TV-produktioner.De senaste åren har det vart omöjligt att missa de succéer som Martin Soneby har varit med och skapat i podcast-Sverige: Podcasten Alla mina kamrater startade AMK Morgon, som ett test i tio veckor våren 2015. Med hjälp av de fantastiska lyssnarna samlade de ihop 240 000 kronor via Kickstarter för att finansiera alla tio veckor. Den första omgången av AMK Morgon sändes från 1 april till 16 juni 2015. AMK som Martin leder, hade redan då ca 30 000 lyssnare om dagen. Dessutom är Martin initiativtagaren till den populära galan Skämskudden, har turnerat landet runt med stand up och uppträtt på bl.a RAW comedy.

KIRSTY ARMSTRONG 

KIRSTY ARMSTRONG Med ett smeknamn som ”Fisty” förväntar man sig eventuellt standup åt det grövre hållet och Kirsty Armstrong gör absolut ingen besviken! Den världsvana och naturligt roliga Kirsty Armstrong har uppträtt överallt i Sverige och fått publiken att skratta med när hon charmar med sin lättsamma och samtidigt råa stil. På bara några få år har Kirsty Armstrong hunnit bli nominerad till Årets Nykomling på Svenska Standupgalan (2019), medverkat på Comedy Central och är en återkommande gäst i Helgen i P3. Medverkar i podcasterna Copy+Paste, På Riktigt Podcast samt Bärs & Pattar.

Dominik Henzel
Standupkomiker med en helt unik stil!
Skådespelare och komiker som ni sett i filmer sim till exempel G – som i gemenskap, Kvalster, Lilla Jönssonligan & stjärnkuppen, Dance music now (Prisad med Guldbagge för bästa kortfilm), Sommartider och Springfloden.
Men även i humorproduktioner som Parlamentet, Solsidan, Playa del Sol, Comedy Fight Club, RAW Comedy och Boy machine.


Konferencier: MARCUS THAPPER

Marcus är ett av Sveriges största stjärnskott när det kommer till Standup. Han driver flertalet Ståuppklubbar i både Göteborg och Stockholm, medverkar flitigt i AMK morgon, poddar och turnerar. Senast i aktuell i SVTs "Släng dig i brunnen".
I höst är Marcus medarrangör till Stand up på Garveriet. Detta gör han tillsammans med Wilhelm Johansson, en av grundarna till Stationsteatern.

OBS finns begränsat antal sittplatser, kom i tid.


Insläpp: 17:00
Showstart: 19:00

Pris ordinarie: 120kr
Ungdom: 90kr
*I mån av plats kommer det finnas biljetter att köpa i dörren. Då 130kr student och 170kr Ordinarie.
Mat och dryck serveras.
För bordsbokning (OBS begränsat antal platser) Vänligen kontakta Garveriet på 0302-69 00 69

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Biljetter kan ej återköpas. Har du köpt till försäkring krävs "giltig orsak eller sjukdom". Denna process sköts via Billetto. Vid inställt event återbetalas biljettpriset till det konto du köpte biljetten av arrangör. Biljettavgiftten återbetalas ej. För mer information om regler kring återköp eller inställt event vänligen läs Billittos villkor.

Lokal

Garveriet i Floda Restaurangen, Garverivägen 9, 448 31 Floda

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer