GARVeriet Comedy 29/11

Garverivägen 9, 448 31 Floda
29 nov 2019 19:00
30 nov 2019 22:00
Superarrangör
Biljetter 90,00 SEK - 120,00 SEK
Biljetter 90,00 SEK - 120,00 SEK

Gör er redo för en riktig pangkväll med högklassig Stand-up!

När? 29/11
Var? garveriet

Insläpp 17:00
Showstart 19:00

Åldersgräns: 18 år. (16 år Med målsman)

KOMIKER:

MARTIN SONEBY

Martin Soneby slog igenom i programmet I Ditt Ansikte, som Magnus Betnérs lärling där han värmde upp publiken, vilket är kul för hans standup kan beskrivas som just det - i ditt ansikte! Sedan dess har han har fullt upp med att skriva skämt åt Parlamentet, Roast på Berns samt har synts i, och ligger bakom flertalet TV-produktioner.De senaste åren har det vart omöjligt att missa de succéer som Martin Soneby har varit med och skapat i podcast-Sverige: Podcasten Alla mina kamrater startade AMK Morgon, som ett test i tio veckor våren 2015. Med hjälp av de fantastiska lyssnarna samlade de ihop 240 000 kronor via Kickstarter för att finansiera alla tio veckor. Den första omgången av AMK Morgon sändes från 1 april till 16 juni 2015. AMK som Martin leder, hade redan då ca 30 000 lyssnare om dagen. Dessutom är Martin initiativtagaren till den populära galan Skämskudden, har turnerat landet runt med stand up och uppträtt på bl.a RAW comedy.

KIRSTY ARMSTRONG 

KIRSTY ARMSTRONG Med ett smeknamn som ”Fisty” förväntar man sig eventuellt standup åt det grövre hållet och Kirsty Armstrong gör absolut ingen besviken! Den världsvana och naturligt roliga Kirsty Armstrong har uppträtt överallt i Sverige och fått publiken att skratta med när hon charmar med sin lättsamma och samtidigt råa stil. På bara några få år har Kirsty Armstrong hunnit bli nominerad till Årets Nykomling på Svenska Standupgalan (2019), medverkat på Comedy Central och är en återkommande gäst i Helgen i P3. Medverkar i podcasterna Copy+Paste, På Riktigt Podcast samt Bärs & Pattar.

Dominik Henzel
Standupkomiker med en helt unik stil!
Skådespelare och komiker som ni sett i filmer sim till exempel G – som i gemenskap, Kvalster, Lilla Jönssonligan & stjärnkuppen, Dance music now (Prisad med Guldbagge för bästa kortfilm), Sommartider och Springfloden.
Men även i humorproduktioner som Parlamentet, Solsidan, Playa del Sol, Comedy Fight Club, RAW Comedy och Boy machine.


Konferencier: MARCUS THAPPER

Marcus är ett av Sveriges största stjärnskott när det kommer till Standup. Han driver flertalet Ståuppklubbar i både Göteborg och Stockholm, medverkar flitigt i AMK morgon, poddar och turnerar. Senast i aktuell i SVTs "Släng dig i brunnen".
I höst är Marcus medarrangör till Stand up på Garveriet. Detta gör han tillsammans med Wilhelm Johansson, en av grundarna till Stationsteatern.

OBS finns begränsat antal sittplatser, kom i tid.


Insläpp: 17:00
Showstart: 19:00

Pris ordinarie: 120kr
Ungdom: 90kr
*I mån av plats kommer det finnas biljetter att köpa i dörren. Då 130kr student och 170kr Ordinarie.
Mat och dryck serveras.
För bordsbokning (OBS begränsat antal platser) Vänligen kontakta Garveriet på 0302-69 00 69

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Biljetter kan ej återköpas. Har du köpt till försäkring krävs "giltig orsak eller sjukdom". Denna process sköts via Billetto. Vid inställt event återbetalas biljettpriset till det konto du köpte biljetten av arrangör. Biljettavgiftten återbetalas ej. För mer information om regler kring återköp eller inställt event vänligen läs Billittos villkor.

Eventet är avslutat

GARVeriet Comedy 29/11

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.