Hoppa till huvudinnehåll

Garden Concert LÖR 3 Aug.

Garden Concert LÖR 3 Aug.

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

3 aug 2024 15:30 - 17:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkomna till invigningen av min utomhusscen i Hällberga, Eskilstuna! 

För första gången kommer jag att spela på den scen som jag började bygga förra sommaren. Nu äntligen är den färdig och ni är varmt välkomna att njuta av musik och förhoppningsvis skinande sol i en naturskön miljö här på landet! 

Jag kommer spela egna låtar blandat med covers✨

Det kommer finnas enklare tilltugg/dryck till försäljning på plats. 

Sittplats finns. 

Kolla in min nya hemsida för mer info! www.karinkardia.com

Varmt Välkomna!✨

Vägbeskrivning: Adress "Hällberga Torslund", sväng in gul skylt "Lövnäs", första infarten till vänster, håll till vänster där vägen delar sig.

Check out my Youtube channel

"Hon sjunger väldigt bra med en övertygande utstrålning och en trovärdig ödmjukhet. Hon skriver bra låtar med genomtänkta texter. Hon leder sitt band med spännande, varierade arrangemang." ArT

"Karins förmåga att behålla intensiteten både i lugnare och mer kraftfulla partier gör hennes röst så närgången att det är omöjligt att inte spetsa öronen." ArT

"Karin Kardia, som med sin magnifika röst vars djup och känsla tar oss med bortom höstmörkret till en ljus och energirik plats du inte trodde fanns vid den här tiden på året." Söderkillen

Bild tagen av Eric Huijsers.


Arrangör

www.karinkardia.com

Lokal

Torslund, 635 19 Hällberga, 635 19 Eskilstuna

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer