Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Galabiljett 2400:- + moms

Eventet är avslutat

Galabiljett 2400:- + moms

Från 3.000,00 SEK

Plats

Datum

7 mar 2023 17:30 - 8 mar 2023 00:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Recruitment Awards

Årets största gala för rekryterings- och bemanningsbranschen


Kvällen bjuder på mingel, en trerättersmiddag inklusive dryck, prisutdelningar till branschens bästa prestationer under ledning av konferencier Fredrik Berling. 

Kvällens underhållning 

Anna Landström är artist, kompositör och producent som med över 35 miljoner streams på Spotify spelar allt från Sinatra till Avicii och har synts på scener både i Sverige och utomlands. 

Patrik Larsson är en av Sveriges mest uppskattade ståuppare. Patrik syns på TV och olika humorscener och underhåller och berättar om dagens rekryteringsmarknad. Dessutom har vi mirakulöst nog lyckats få med fenomenet Karsten Torebjer. Detta danska psychic medium gör en tillfällig comeback på Recruitment Awards och spår framtiden för rekryterings- och bemanningsbranschen.

Premilinära hålltider

18.00 Insläpp. Mingel och välkomstdrink. 

19.00 Middag och prisutdelning startar.

Klädsel: Mörk kostym. 


Meddela allergier och/eller eventuella matpreferenser till annelie.smiljanic@branschen.seValfri medverkan vid fotografering gäller. Vi som arrangörer förbehåller oss rätten, utifrån direktiv från berörda myndigheter, att kunna ändra i arrangemanget beroende på de gällande direktiv som gäller vid arrangemangets datum.


Arrangör

Lokal

At Six, Brunkebergstorg 6, 111 51 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer