Hoppa till huvudinnehåll

Gais borta!

Gais borta!

Från 400,00 SEK

Plats

Datum

25 sep 2024 13:00 - 26 sep 2024 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Dags att åka till Göteborg igen, denna gång för att möta Gais! Flexa halvdag, ta med alla du känner och stötta pågarna på plats!

Kom gärna tio minuter före utsatt tid för att avgången ska bli så smidig som möjligt!

Bussen kör raka vägen till samlingspub, så ta med matsäck och dryck till resan. Från samlingspuben är det gångavstånd till Gamla (lilla) Ullevi. På hemvägen stannar vi för mat på lämpligt snabbmatsställe. 

Glöm inte eventuellt väskförbud, det går att lämna saker på bussen, men på eget ansvar.

Med reservation för ändringar, dubbelkolla dagen innan resan för att vara säker på att tider inte ändrats.

Framåt Malmö!

Arrangör

Lokal

Frans Suell Monument, Frans Suellsgatan 4-2, 211 22 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer