Gaeya Tipi Tour @Tollered

Eventet är avslutat

Gaeya Tipi Tour @Tollered

Biljetter från 150,00 SEK

Plats

Datum

26 nov 2022 18:00 - 19:30

Beskrivning

Möt artisten Gaeya i den nordiska tältkåta som är hennes portabla arena. Följ med på en stämningsfull upplevelse och musikresa i den nordiska mystikens skogar. Med sin förtrollande och kraftfulla röst skapar hon en interagerande plats där musik möter reflektion och problemlösning för en ljusare och grönare framtid.

Tältet står uppställt i Öfvre Fabrikens park, den varma doften från en lägereld lockar dig fram till den inbjudande upplysta tältkåtan. Inne i kåtan erbjuds du att sitta ned på bänkar med filtar och varm dryck. Är inte det lite vintermagi så säg?

Alla från 13 år är välkomna att köpa biljett till kvällen, men mitt på dagen är tältet också öppet för nyfikna - stora som små. Kika in, mys och få ett smakprov från föreställningen.

Evenemanget är alkoholfritt. 

LÄS: https://www.gaeyamusic.com/

LYSSNA: https://www.gaeyamusic.com/mus...-----------------------------

Nyfiken på mer om oss i Smeden & Spindeln? Läs mer på smedenochspindeln.com eller följ/gilla oss på Instagram & Facebook. 
Vi hälsar dig varmt välkommen till gemenskapen i Smedjan!

//Kulturföreningen Smeden & Spindeln


Arrangör

I EN RESTAURERAD SMEDJA i den anrika bruksorten Tollered strax norr om Göteborg finner du en kulturell mötesplats där vi erbjuder allt från galleri och museum, till levande musik, teater och föredrag. Varmt välkommen på några av våra arrangemang!

Lokal

Öfvre Fabriken, J T BERGS VÄG 16, 448 50 Tollered

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.