Eventet är avslutat

Gabriel & The State of Art

Gratis

Plats

Datum

20 maj 2022 19:00 - 20:15

Beskrivning

Kestis-Gabriel Nyberg härstammar från Sydafrika, och har rötter (och en fot av uppväxten) i Dalarna. Den enorma kontrasten i kultur såväl som natur har varit en stor inspiration för Gabriels kreativa verksamhet, som följt en lång stig genom studier i komposition, jazz, folkmusik, och musikproduktion.

I pianospelet hörs influenser från Esbjörn Svensson, Keith Jarrett, och Tigran Hamasyan, och i melodispråket hörs ett kraftigt inflytande från den svenska folkmusiken.

Nu presenterar han stolt sitt examensprojekt: The State of Art.

Musiken är nyskriven och är sannerligen ett möte av kontraster. Den målar färgstarkt över gråzonen mellan improvisation och komposition. Glödande rytmisk intensitet svalkas av ett emotivt tonspråk, och det hela omfamnas av svävande klangvärldar och harmoniska nyfikenheter.

Tilde Schweizer - trombon

Marius Zeeberg - saxofoner

Jon Henriksson - kontrabas

Simon Zakrisson - trumset

Kestis-Gabriel Nyberg - piano, elektronik, röst

Arrangör

Lokal

Lilla salen, Kungl. Musikhögskolan Lilla salen, Kungl. Musikhögskolan, Valhallavägen 105, 115 51 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.