Event inställt

Gabriel Dahl, bas

Gratis

Plats

Datum

20 mar 2020 19:00 - 20:30

Beskrivning

Examenskonsert, kandidat jazz

Efter fyra år på Kungl. Musikhögskolan bjuder Gabriel Dahl in till sin examenskonsert för ta avsked. Under året har han fördjupat sig i modern fusion och japansk 80-talspop och har med sig en mängd nyskriven musik för en större ensemble. 

Med sig har han bandet Chunky Thunder, som med stabila grooves och galna soloinsatser kommer fylla Lilla Salen med Funk som gjort en avstickare via eftertexter från blockbusters anno 1995, Jaco Pastorius, Dragon Ball Z och Nintendo. 

Varmt Välkomna! 

Linnea Jonsson – trumpet
Mikael Emilsson – saxofon
Agnes Darelid – trombon
Oscar Olsen – gitarr
Ludwig Sievert – keyboards
Ima Baeza Bilgin – keyboards
Markus Isberg – trummor
Gabriel Dahl – bas

Arrangör

Lokal

Lilla salen, Kungl. Musikhögskolan Lilla salen, Kungl. Musikhögskolan, Valhallavägen 105, 115 51 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.