Event inställt

Fysikalen Skattkammarën: Torsdag

150,00 SEK - 1.000,00 SEK

Plats

Datum

23 apr 2020 19:00 - 22:00

Beskrivning

Fysikalen, Fysiksektionen spex, presenterar:

Skattkammarën, eller myterier och andra skeppsbrott!

Beskrivning

Fysikalen är Fysiksektionen på KTH:s spex, och har satts upp varannat år sedan 1982. Nu är det dags igen! 
Den 22-25 april följer vi med Jim Hawkins, Mary Read och Thomas Blood med flera ut på de sju haven (a.k.a. Dieselverkstan i Sickla). Det utlovas nervkittlande intriger, storslagna musiknummer samt en uppsjö av ordvitsar, så se till att säkra din biljett redan idag!

Ur Jim Hawkins loggbok, 21 juni 1700:

Hej hej, kära loggbok.

Första dagen på seglatsen och jag sitter nu och tröstäter vid babordet. 
Det sista jag ville var att hitta skattkartan och bli meddragen på ett äventyr fyllt av skattjakter, skämt, sjörövare och sångnummer. Susannah borde insett vilka faror som väntade. Hur tänkte hon när hon rekryterade en skum besättning ledd av en avdankad föredetting? 
Och försöker den fåfänge fransosen hinna före oss till skatten? Det enda jag är säker på är att inget kommer att gå som väntat.

Tack och hej, leverpastej med sjögurka är inte okej!

Priser
150 kr för studenter

240 kr standardpris 

500 kr silverbiljett 
Vill du stödja Fysikalen lite extra? Köp silverbiljett och få garanterat bästa plats i salongen. 

1000 kr guldbiljett 
Har du gott om pengar och vet inte vad du ska göra med dem? Stöd Fysikalen genom att köpa en ännu lite dyrare biljett och få garanterat bästa plats i salongen och ett glas alkoholfritt bubbel!

Arrangör

Fysikalen är spexet vid Fysiksektionen på Kungliga Tekniska Högskolan. 

Vartannat år sätter vi, en grupp om drygt 100 studenter och tidigare studenter, upp 8 föreställningar, på alla möjliga teman. 

För mer kontinuerlig information om och insyn i verksamheten, följ Fysikalen på
Facebook: www.facebook.com/Fysikalen/
Instagram: www.instagram.com/fysikalen/
Youtube: www.youtube.com/user/Fysikalen 

Lokal

Dieselverkstaden Dieselverkstaden, Marcusplatsen 17, 13154 Nacka

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.