Fysikalen Maria Stuart & Elisabet I - Torsdag

19 apr 2018 19:00 - 22:00

Dieselverkstaden, Marcusplatsen 17, 13154 Nacka


Att passa in i 1500-talets engelska hov är inte alltid det lättaste, speciellt inte när man är nyinflyttad från Frankrike. Drottning Maria Stuart av Skottland ville egentligen bara göra allting rätt. Hon ville bli kompis med de populäraste hovdamerna, prata med rätt prinsar och framförallt bli omtyckt av sin kusin Drottning Elisabet I av England. Men alla på slottet gillar inte besök av nya kungligheter och en oro sprider sig snabbt genom hovet, en oro som till slut når Drottning Elisabet själv. Vem är Maria Stuart och vad vill hon egentligen?

Kom och ta del av de missförstånd, den avundsjukan och det high school-drama som leder fram till stunden då Drottning Maria Stuart döms till döden!

Priser:
150kr för studenter
240kr standardpris

400kr silverbiljett
"Har du gott om pengar och vet inte vad du ska göra med dem? Stöd Fysikalen genom att köpa en lite dyrare biljett och få en exklusiv souvenir!"

1000kr guldbiljett
"Har du gott om pengar och vet inte vad du ska göra med dem? Stöd Fysikalen genom att köpa en lite dyrare biljett och få en exklusiv souvenir och ett glas bubbel!"

Standard

Stängd


Student

Stängd


Silverbiljett

Stängd


Guldbiljett

Stängd