skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Fysikalen Maria Stuart & Elisabet I - Onsdag

Eventet är avslutat

Fysikalen Maria Stuart & Elisabet I - Onsdag

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

18 apr 2018 19:00 - 22:00

Beskrivning

Att passa in i 1500-talets engelska hov är inte alltid det lättaste, speciellt inte när man är nyinflyttad från Frankrike. Drottning Maria Stuart av Skottland ville egentligen bara göra allting rätt. Hon ville bli kompis med de populäraste hovdamerna, prata med rätt prinsar och framförallt bli omtyckt av sin kusin Drottning Elisabet I av England. Men alla på slottet gillar inte besök av nya kungligheter och en oro sprider sig snabbt genom hovet, en oro som till slut når Drottning Elisabet själv. Vem är Maria Stuart och vad vill hon egentligen?

Kom och ta del av de missförstånd, den avundsjukan och det high school-drama som leder fram till stunden då Drottning Maria Stuart döms till döden!

Priser:
150kr för studenter
240kr standardpris

400kr silverbiljett
"Har du gott om pengar och vet inte vad du ska göra med dem? Stöd Fysikalen genom att köpa en lite dyrare biljett och få en exklusiv souvenir!"

1000kr guldbiljett
"Har du gott om pengar och vet inte vad du ska göra med dem? Stöd Fysikalen genom att köpa en lite dyrare biljett och få en exklusiv souvenir och ett glas bubbel!"

Arrangör

Fysikalen är spexet vid Fysiksektionen på Kungliga Tekniska Högskolan. 

Vartannat år sätter vi, en grupp om drygt 100 studenter och tidigare studenter, upp 8 föreställningar, på alla möjliga teman. 

För mer kontinuerlig information om och insyn i verksamheten, följ Fysikalen på
Facebook: www.facebook.com/Fysikalen/
Instagram: www.instagram.com/fysikalen/
Youtube: www.youtube.com/user/Fysikalen 

Lokal

Dieselverkstaden Dieselverkstaden, Marcusplatsen 17, 13154 Nacka

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer